Sklopite savrsen poklon za dan zaljubljenih

Vreme čitanja : 8 minuta
Tabela sadržaja

Ovaj poseban dan je tačno iza ugla i sigurno se pitate kako da odaberete idealan poklon za dan zaljubljenih za svog partnera, ili ste ga možda već izabrali ali želite da mu dodate neki poseban, finalni detalj.

Na kom god stupnju od ta dva da se nalazite, ne brinite jer mi smo tu da Vam pomognemo u oba slučaja, bez obzira na to da li tražite poklon za devojku, ili poklon za momka!

Poklon za dečka za dan zaljubljenih

Pošto smo primetili da je ovo veći problem odlučili smo da prvo damo savet našim damama. Kao cvećari, konstanto se susrećemo sa time da je devojkama daleko teže da nađu poklon za svog momka. Želite nešto posebno što sa sobom ima jaku emotivnu notu, ali da ne preovlađuje previše i da se lepo kombinuje sa dominantnom notom muževnosti. 

Liste koje vidimo svuda na internetu kada pretražujemo poklone za dečka su često sledećeg tipa:

 • Parfem
 • Sat
 • Neko piće i/ili slatkiš u kombinaciji sa još nečim sa liste
 • Košulju/duks
 • Album sa slikama
 • Putovanje za dvoje 
 • Seksi donji veš
 • Set za brijanje
 • Neka knjiga (obično neka koja je u trendu i koju trenutno reklamiraju)

Ne kažemo da su ovo loši predlozi za poklone, ali ukoliko u njih ne unesete neku dozu ličnog, autentičnog, onda svakako jesu. 

poklon za decka

Upoznajte osobu kojoj kupujete poklon za dan zaljubljenih

Poklon za nekoga do koga Vam je stalo, i sa kime imate izrađenu jaku emotivnu vezu, posebno ako je taj neko vaš partner, treba biti personalizovan. Šta to tačno znači?

To znači da treba da se zapitate i date odgovor na sledeća pitanja:

 1. Šta on voli? 
 2. Koji su mu hobiji? Ako čita, šta čita? Ako se bavi sportom, koja je to vrsta sporta? Ukoliko igra igrice, kakve su to igrice u kojima je proveo stotine sati i o kojima sa uzbuđenjem priča? I tako dalje, razumeli ste poentu.
 3. Kakvu hranu preferira? Ne želite da mu kupite tortu ukoliko znate da ne podnosi slatkiše i u potpunosti se trudi da vodi zdrav život.
 4. Kakav je tip ličnosti? Introvertan ili ekstrovertan? Proaktivan ili opušteniji?
 5. Čime se bavi?
  1. Zanimanje je takođe nešto na šta treba obratiti pažnju, posebno ako baš voli ono što radi. 
  2. Ne sumnjamo da će biti oduševljen ako mu kupite priručnik za najnovniji programski jezik ukoliko je program ili studira programiranje.
  3. Isto tako smo uvereni da će vreća proteina da ga izuzetno obraduje ako mu je teretana druga kuća.

Ovo su samo smernice, ukoliko nastavite da razmišljate pašće vam još gomila toga na pamet. Ključno je da razumete i zapamtite da se odabir idealnog poklona bazira na poznavanju i brizi o drugoj osobi. Kada to shvatite, neće Vam biti potrebno da mu preko kutije sa “100 razloga zbog kojih te volim” pokažete ljubav. Biće mu jasno jer ste mu kupili nešto što mu je baš trebalo i što mu je korisno.

Sklopite poklon za dečka

Sada kada ste uspeli da se stavite u njegove cipele i došli do zaključka šta je to što bi mu se svidelo, vreme je da na poklon dodate završne detalje.

Kada to kažemo ne mislimo da samo upakujete parfem o kome je pričao već nedeljama kako mu se sviđa u lep ukrasni papir i dodate čokoladu pre nego što mu date. Ne, mi mislimo na nešto mnogo originalnije, upečatljivije, nešto što će još više istaći vaš trud i vašu ljubav. Mislimo na nešto novo, neobično, nesvakidašnje.

Pakovanje poklona u ukrasnu kutiju ili papir nije ništa ni novo, ni originalno, ni upečatljivo. Takve je  poklone verovatno dobijao celog života (osim ukoliko nije bio okružen veoma kreativnim ljudima). Vi želite da se vaš poklon razlikuje od onog poklona koji mu daju drugarica, mama ili brat.

Tako je, vi ste posebni i zato je vaš poklon nešto što mora biti posebno. Ne zaboravite da su muškarci jednako emotivni i jednako žele da se osete voljeni kao i vi.

Kako da to uradim?

Lako, mi smo tu da vam pomognemo i predložimo par ideja za koje iz iskustva znamo da prolaze perfektno!

Recite nam, da li ste ikada razmišljali o cveću i vašem muškarcu? Verovatno da niste, cveće je nešto nežno, nešto što žene vle i što se kupuje ženam. Mi se ne bi smo složili. Puno puta nam u cvećaru uđu muškarci koji su zaista oduševljeni našim cvećem. Ukoliko nama ne verujete, pogledajte samo kancelarije i poslovne prostore i primetićete da iako su u mnogima dominantni muškarci, idalje ima mnogo cvetnih aranžmana oko njih. 

Tako je, cveće nema rod, i može biti sjajan šlag na torti za vaš poklon, pod uslovom da znate kako sve da uklopite i održite energiju muško-dominantnom.

Poklon ideja 1: Korpa 

cvetni aranzman beograd
Korpa sa vocem

Korpa? Da, umesto da pakujete poklon u kutiju, zašto ne bi ste napravili neki moderni i inovativni dizajn koji uključuje korpe, cveće, voće, šta god vama pada na pamet.

Dakle imate glavni poklon za njega, i sada samo fale finalni detalji. Ti finalni detalji su jednako važni ako ne i važniji od odabira glavnog poklona. Njih birate isto kao što ste birali glavni poklon. 

Na primer:

 1. Kupili ste mu taj parfem koji je svaki put kada ste ga vodili po Sefori mirisao i pričao kako mu se najviše sviđa
 2. Razmislite dalje, imajući u obziru pitanja odozgo, šta bi dobro dopunilo taj parfem?
 3. Kada ste shvatili šta je to nešto, primera radi, omiljeno piće, uzmite i to
 4. Na kraju, to treba sklopiti u jedno, tu nastupamo mi da vam pomognemo ukoliko vam je teško ili ne znate kako sami
 5. Mi možemo napraviti šta god poželite i kako god poželite, a ako nemate ideju, samo nam recite odgovore na pitanja odozgo i mi ćemo odraditi posao za vas

Rezultatat? Idealn personalizovan poklon za vašu jaču polovinu.

Više ideja o cvetnim aranžmanima i poklonima u korpama možete videti u našoj galeriji Cvetni Aranžmani u Korpama.

Takođe, ukoliko ste se odlučili na kupovinu karti za putovanje za dvoje, ovo je idealan način da mu je date, a da to ne bude samo davanje obične koverte na ruke. Uklopite kovertu u neki slatki aranžman i to mu date. Uveravamo vas da će biti iznenađen i oduševljen kao malo dete.

Bez obzira na to koji ste uzeli poklon za njega, bilo to knjiga, video igra, priručnik za nešto, kurs, sportska oprema, možete mu ga dati na ovaj način.

Pogledajte našu galeriju sa aranžmanima sa korpama za više slika.

Poklon ideja 2: Kutija

poklon za dan zaljubljeih za decka

Ukoliko vas zanima više o našim cvetnim dekoracijama i poklonima u kutijama, to možete videti na našoj stranici Cvetni Aranžmani u Kutijama.

Sve ovo što smo pričali za korpu može se uraditi i sa kutijom, razlog zašto smo izabrali korpu je jer je to nešto neobičnije i inovativnije, a i zato što daje više prostora za eksperimentisanje. 

Još jedan razlog zašto preferiramo korpu kada je poklon za dečka u pitanju je zato što se kutije mnogo više asociraju i vezuju za žene.

Ukoliko preferirate online kupovinu možete nas pozvati ili poslati mejl i reći šta želite, a mi ćemo vam to dostaviti na željenu adresu.

Pokloni za devojku za dan zaljubljenih

poklon za devojku za dan zaljubljenih

Sve što smo pisali gore za devojke važi i ovde. Odgovorite na pitanja i sigurni smo da ćete je oduševiti. 

 1. Šta ona voli?
 2. Šta radi u slobodno vreme?
 3. Kakav je njen stil života?
 4. Kakav je tip ličnosti?
 5. Čime se bavi, šta studira?
 6. Kakve filmove gleda, knjige čita, da li uopšte i gleda filmove?

Ono što trebate da imate na umu kada uzimate poklon za devojku je da emotivna nota treba biti dominantnija. Nisu bez razloga ruže i čokolade uvek siguran poklon kada ne znate šta da poklonite devojci. Ruže su oduvek bile simbol ljubavi, naklonosti i strasti, dok su slatkiši dodatni element koji ima funkciju da sve učini još slađim i luksuznijim. 

poklon za devojku dan zaljubljenih

Naša galerija Cvetni Aranžmani Za Dan Zaljubljenih je puna originalnih i prelepih aranžmana koji će otopiti svačije srce.

Devojke vole pažnju, vole da vide da vam je stalo i vole da se osećaju posebno, voljeno, žele da budu ta devojka iz filma koja dobija 101 ružu i brdo čokolada. To ne znači da je neophodno da joj zaista kupite 101 ružu i gomilu slatkiša. Isti efekat oduševljenja možete postići sa nečim mnogo manjim. Sve što je važno jeste da učinite da to bude originalno i da jasno daje do znanja da ste proveli neko vreme razmišljajući o tome šta da joj uzmete.

Znači, ako je ona hipi devojka, onda će buket poljskog ili nekog neobičnijeg jednostavnijeg cveća mnogo više da je obraduje nego ruže i božuri. Dok, s druge strane, ako je alergična na cveće i polen, bolje da se držite dalje od bilo koje cvećare. Ukoliko se strastveno bavi fitnesom, verovatno bi preferirala proteinsku čokoladu u odnosu na Ferrero. To su sve sitnice o kojima treba razmišljati, zapamtite, đavo je u detaljima.

cvece dan zaljubljenih

Na samom kraju kada ste izabrali idealan poklon za nju, nemoguće je zamisliti dan zaljubljenih bez cveća. Uklopite taj poklon uz neki cvetni aranžman i otopite njeno srce. 

Ukoliko nas pitate, vašu damu bi definitivno oduševila kombinacija lepog buketa cveća i nekog kvalitetnog slatkiša. Torte koje Pelivan pravi za dan zaljubljenih su prosto neodoljive i izmamiće svakoj devojci osmeh na lice. Naravno, ukoliko ste dobri i kreativni u kutiji, verujemo da će joj Vaš trud i rad pružiti još veću radost i zadovoljstvo.

Pogledajte našu galeriju sa cvetnim aranžmanima za dan zaljubljenih i sa cvetnim aranžmanima u kutijama i korpama i odaberite ono što vam se najviše sviđa, ili nas kontaktirajte i poručite nešto sasvim novo i originalno!

Možete nas posetiti na našoj fizičkoj lokaciji u ulici Prvomajska 35e, Zemun ili nas kontaktirati putem telefona (011) 3165988.

Sa puno ljubavi, srećan dan zaljubljenih želi Vam Vaša,

Cvećara Elite

Tabela sadržaja

Imate pitanje? Kontaktirajte nas.

Pošaljite nam poruku